Vyhledávání

Kategorie

Články pro Vás připravuje

Články plné zajímavostí pro Vás!


První příkrmy a co se chystá

  Publikováno 10.01.2019   |  Matka v běhu



Tento týden byl takovým zlomem v životě Emy. A to doslova! Začaly první příkrmy a s nimy i první pohromy. Než jsem Emče do pusy dala první lžičku, poctivě jsem studovala. Bavilo mě to, stejně jako strava pro dospělé, ale…

Číst více

Proč by měla být ořechová másla součástí našeho dne

  Publikováno 07.01.2019   |  Nikola radí/zkouší



S ořechovými másl se v obchodech roztrhl pytel, ale jsou všechna ok a jak se v nich vyznat? Kámoš Vilda (věřím ve fitness) je snad největším milovníkem, jakého jsem kdy poznala… A tak spojil svou lásku k ořechovým máslům se svou ženou a vznikl LUCKY ALVIN. A proč jíst ořechová másla?

Číst více

První Vánoce s miminkem

  Publikováno 19.12.2018   |  Matka v běhu



Možná byste čekali spíš report, jaké jsme měli první Vánoce s Emou, ale mám tu pár tipů, jak si užít ty první.

Číst více

Vojta náš nový kamarád

  Publikováno 09.12.2018   |  Matka v běhu



Po včerejším postu na instagramu, mi chodí hodně zpráv, jestli doma cvičíme vojtovku. Ano, a i když mi píše hodně maminek o utrpení, napíšu vám k tomu pár řádků.

Číst více

Saunovánív těhotenství a po porodu

  Publikováno 29.11.2018   |  Matka v běhu



Venku přituhlu a mráz se nám umí šeredně dostat pod kůži. A mně se pořád honí myšlenka, jestli jako kojící mohu do sauny. Proto jsem se obrátila na expertku přes saunování Danielu Horákovou, se kterou jsem se seznámila na jedné z autogramiád.

Číst více

Sport a kojeni

  Publikováno 22.11.2018   |  Matka v běhu



Než jsem se poprvé rozběhla, slyšela jsem z různých stran mnoho názorů a negativních zkušeností okolo kojení a sportu. Jak je to tedy s kojením a se sportem? Jde to skloubit dohromady?!

Číst více

První výběh jako máma

  Publikováno 04.11.2018   |  Matka v běhu



Už se mi klepaly i kecky v kumbálu, jak moc jsem se těšila na to, jak poprvé zase vyběhnu. Své poslední kilometry jsem si střihla někdy na přelomu 6. a 7. měsíce, plus pauza po císaři, z toho udělala pěkný absťák. Na žádné poskoky, natož běh, jsem se dlouho necítila. Ale najednou to přišlo samo!

Číst více

2. trénink v zápětí

  Publikováno 27.10.2018   |  Matka v běhu



Po druhé jsem do toho šla trošku víc po hlavě a zaměřila jsem se hlavně na nohy, zadek a mávací svaly (tricepsy). Pozor dávám pořád na diastázu a břicho s jizvou. Nezapomínej, že vše je velice individuální a pokud by byl cvik nepříjemný a nebo dokonce bolel, přestaň.

Číst více

Město všech měst

  Publikováno 26.10.2018   |  Matka v běhu



Často mi chodí dotazy na tréninky v Praze, ve kterém fitku teď cvičím, kde jsou kruháče apod. Takže…

Číst více

Děti a jejich polohování

  Publikováno 22.10.2018   |  Matka v běhu



Nic není pro miminko krásnější jako náruč rodičů. U nás doma to bylo úhlavní téma, i když možná je někdy lepší nevědět. Už to jak miminko držíme a jak s ním manipulujeme ovlivňuje jeho vývoj.

Číst více



« Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 11 15 20 Další »