Zpět na výpis článků

Nikita běží o život a jak to vzniklo?

Publikováno 17.07.2015  |  Nikita běží o život



Publikováno dne .

Když jsme se s Nikitou před 3 lety potkaly na mém víkendovém kempu, nenapadlo nás, že jednou společně budeme motivovat lidi na extrémní překážkové běhy, jako je například ARMY RUN.

Projekt Nikita běží o život má předat lidem informace a rady, které jsme vzájemně sesbíraly. Naučit vás, jak překonávat jednotlivé překážky, ale i ukázat nesportovcům, jak na to, odstranit základní chyby a pomoct s jednoduchým trénikovým programem, který je pro každého. Máte celkem 8 týdnů na to, makat s námi a třeba se konečně zvednout z gauče.

 

Do každého dílu jsme vybraly jednu překážku, která lidem dělá největší problémy a k tomu i cviky, které mohou zpestřit nejenom přípravu, ale i běžný trénink.

Hned v druhém dílu jsme se vrhly na postrach hlavně holek - ručkování. Nikita se s tím nějak poprala, ale i ona sama má ještě na čem makat a já jí to rozhodně nedám zadarmo. Na závod ji chci připravit a ostudu tam dělat nebude! Chce předběhnout aspoň jednoho českého vojáka, takže dřina bude na místě. Od začátku víme, že má slabší vršek a problém jí dělají kliky. Ty teď cvičí poctivě doma, aby dohnala nedostatky, na které v našem společném tréninku není čas.

V rámci prvního tréninku máte možnost společně s Nikitou zamakat na prvních cvikách na břicho a všemi propíraným dřepu. Nikita má i na to, dělat hluboké dřepy! Co ty?

8 týdnů jí hlídám i stravu a tak se ji během dne i stává, že mi namátkově musí poslat co právě jí, protože buchty na břiše nejsou zadarmo. I pro vás jsme se rozhodly každé úterý odhalit základní rady a tipy z naší kuchyně a to na našem FB (NIKITA BĚŽÍ O ŽIVOT).

 

Jdeš do toho s námi?!

Nenech si ujít naše díly:

https://www.stream.cz/porady/nikita-bezi-o-zivot